Termékek Menü

GeoVision IP kamerák

A GeoVision nagy választékú DVR kártya, IP kamera és Hibrid rendszerei mellé számos videoanalitikára épülő szoftveres megoldást is kínál. Ilyen képtartalom alapú elemzések az arcfelismerés, szabotázsérzékelés, elveszett-, és otthagyott tárgy detektálása, forgalomszámlálás, tömegérzékelés, intelligens keresés és PTZ célkövetés.

Videó távfelügyeletre fejlesztett alkalmazásaik kiemelik a márkát versenytársaik közül és jól használhatóvá teszik a GeoVision-t köztéri térfigyelő rendszerek feladatainak ellátására. Számos lehetőség áll rendelkezésünkre, akár csak eseményalapú, akár videó távfelügyeleti megoldásokat keresünk saját, illetve egyéb gyártmányú kamerák részére.

Ezen túlmenően rendszámfelismerő, kép és proxy alapú beléptető, ATM és POS terminál kezelő, illetve járművekre telepíthető mobil DVR és GPS alapú flottakövető rendszerek is színesítik a folyamatosan bővülő palettát. Hogy szoftverei és alkalmazásai megfeleljenek a multi-regionális igényeknek, jelenleg is több mint 30 féle nyelvi változatban érhetők el azok

Jó hír azoknak, akik professzionális minőségű termékeket és szolgáltatásokat keresnek.
A Geovison termékei és szolgáltatásai (szinte) minden igényt kielégítenek, melyek megfogalmazódhatnak a video megfigyelés területén.
Ha Önnek IP kamerára (legyen az akár halszem optikás, wifi-s, vagy felhő alapú), távfelügyeleti megoldásra, video falra, rendszám felismerésre, mobil dvr-re, vagy akár beléptető rendszerre lenne szüksége, válasszon Geovision terméket és építsen könnyen kezelhető, megbízható rendszert!
Minden Geovision IP kamerára 3 év garanciát vállalunk, a kamerákhoz ingyenes magyar nyelvű video rögzítő szoftvert adunk, mely maximum 32 kamerát kezel.